Как да представите подарък по оригинален начин

2

Дори и най-скромният подарък може да бъде представен първоначално, така че да се помни за цял живот. Способността да се организира празници — това е сложна наука, която трябва да се научат. Нашият магазин за подаръци за мъже podarki-dlya-muzhchin.com предлага майсторски клас за даряване на подаръци.

Как да представим оригинал на подарък?

Ако си наръчаш подаръка за рождения си ден и пробиеш под носа си нещо като т моля, тогава дори и скъп и желан подарък няма да направи впечатление. Ето защо, ние включваме цялата ви креативност и как следваме подготовката — малко вероятно е, че сте богът на импровизацията.

Как да опаковате подарък

Опаковката е всичко. Подарък за човек е по-добре да се опаковат в брутална дървена кутия. Момичетата обичат да се развързват поклони и извличане кутии, очаквайки изненада. Така че, докато опцията с куп кутии е по-малко мал-мал-малко и толкова стара, колкото в света, тя може да се използва. За да направите това, поставете в кутия подарък, тази кутия с хартия и вратовръзка панделка, след това отново в кутия и така нататък. И вече сме написали как да опаковаме подарък за мъж.

Сутринта на рожденичето

Сутринта трябва да започне необичайно. Можете да поръчате клоун, който чука на прозореца и раздава балони или цветя с поздравления. Ако цената на клоун не е предвидена в бюджета, просто направете фигура на един забавен човек или панел от балони, виси на надписа на стената "Честит рожден ден". Чудесна идея — балони с хелий под тавана, но имате къде да вземете този балон с хелий сутрин — това е малко вероятно, че ще бъде в състояние да се скрие балоните от вечерта. Ако това е нереално за вас, просто закачете топките на стрехите, на полилея.

JJJJY

Поздравления от компанията

Съберете се с приятели под прозореца на рожденичето. След това трябва да поставите квадратните цветя или нещо ярко "Поздравления!". Сега трябва да пеете силно, да танцувате и танцувате с тамбури, докато рожденичето ви гледа през прозореца и се спусне при вас или ви повика всички шумни компания дом.

Подарък в парка или ресторанта (на пързалката, във фитнес залата)

Тази опция ще изисква още по-внимателно обучение и помощници. Съгласете се с някого или наемници — клоуни и масови производители. Дай на сутринта малко дреболия или не давай нищо, и просто да поздравявам с думи. И да поканите предмета на вашето обожание (или дете — така че можете да поздравявате децата) в парка или кафенето. Ще дойдете там, ще ходите или ще седне на масата — всичко обикновено и по принцип всеки ден. И тогава музиката трябва да бъде ръцете си и арената трябва да се появяват смешни клоуни, танцьори и музиканти. Един от тях трябва да извади подаръка ви и тихо да мине. И тогава в бизнеса на технологиите — да дадете напълно зашеметяващ рожден ден момче подарък и го поздравявам. Не забравяйте да направите фотосесия на цялото действие!

yyp

Подарък в куфар

Ще бъде необходимо да се намери някъде стар очебийен куфар с бити ъгли — такива куфари все още се съхраняват в килери и килери. Подаръкът може да бъде увит в купчина хартия и да се постави в този куфар. Е, самият куфар трябва да донесе куриер дома си или да ви на работа, ако поздравявате колега. Куриерът дава куфара, казва, че това е подарък от таен фен (или вентилатор) и се връща. Все още можете да с куфар, за да подадете букет, така че момчето рожден ден имаше заети ръце и той не намери улов преди време. Когато куриерът напусне, се оказва, че куфарът е затворен на ключа, а ключът не е. Сега можете да "се забавлявате" на рожденичето от сърцето — да го предложи или да се справи с отварянето на куфара за бутилки, или да намерите ключа на картата, като съкровище.

Стриптизьорка от торта

Това е традиционен подарък за ергенско парти, но ще отиде такъв подарък и на всяка друга почивка. Трябва да си поръчате стриптизьорка (или просто танцьорка) и огромна торта. Тя може да бъде наполовина фалшив — ще трябва да се направи долна кутия "под тортата", в която ще има танцьор, и на върха можете да поставите истинска торта. Трябва да има врата в кутията за пропит. В разгара на празника някой трябва да извади на колела тази торта с танцьор. След като тя изскочи с поздравления, можете да започнете да давате подаръци. Не знам как, но винаги е забавно и грандиозно.

Сега знаете как да представите оригинал на подарък. Можете да излезете с още много възможности за поздрав на рожден ден момче. Основното нещо е да се забавляват и да се забавляват. Просто не измислят зли шеги — те могат да обидят и да наранят чувствителната душа. И вече сме написали тук, колко красиво да се дават пари.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *