Какви цветя трябва да се дават

11

Цветята могат да разкажат много повече за чувствата, отколкото огнените речи. Езикът на цветарството не е особено запомнен, и това е твърде различен във всички народи. Но все още има правила, които са желателни да се придържат към. Какво цветя трябва да се даде, нашият онлайн магазин за подаръци ще кажа.

Цвят на цветята

Бялото е цветът на скромността, невинността и плахостта, признанието в тайни чувства.
Червеното е вихрушка от страст.
Синьо, синьо — мистерия и тайнственост, мистерия.
Жълто — полигамията и измяната.
Pink — благополучие, спокойствие и баланс, добър баланс.

Не е нужно да се придържате към тези постулати, ако наистина ви хареса букета. Вероятно прагматичният ви обект на богослужение няма да се впусне в подробности.

Какви цветя трябва да се дават

Младото момиче е дадена всякакви цветя на деликатни нюанси, но не и тъмно барда. Ако младата дама предпочита всички пъстър, тя е весела и обича да се забавлява, можете да й дадете колоритен букет от гербери, маргаритки, зюмбюли, метличина.

Мъжете обикновено се дават строги цветя и букети от правилната геометрична форма, не кръгла и не миниатюрна, но продълговата. Гладиола, орхидеите, герберите, карамфилите, ирисите ще бъдат подходящи. Не е нужно да сте креативни с ярко сини, лилави, оранжеви цветове. Нека те бъдат с естествен цвят.

Децата получават ярки букети с малки цветя, като хризантеми. Сега цветарите правят оригинални букети-играчки от тях. Такъв забавен тенекиен или забавен хипопотам — най-добрият букет за дете.

По-добре е за жена с вековна възраст, баба да даде тъмночервени, лилави цветя — всички строги наситени нюанси. Като правило, розите са избрани за здравина и изразяване на значение на момента, но това не е необходимо.

Не можеш да даваш цветя

Често искаме да донесе букет на човека в болницата, за да го насърчи. Това не е забранено, но ако в отделението с близките си са други хора, по-добре е да изберете най-неутралните цветя без мирис и прашец, които не са алергични.

На мъжете не се дават теменужки. Няма никакъв свещен смисъл в обичая, но това не е прието и това е всичко. Дали цветът им подсказва нещо, или размерът на размера е малък.

По-добре е да не давате изпражнения на никого — неофициално това цвете се счита за символ на смъртта. Тук няма строги правила, но по някаква причина най-често се използва за мемориални венци. Тази постоянна асоциация вече се е утвърдила в съзнанието на мнозина.

Момичетата не идват на среща с цветя и не ги дават на мъжете за нищо, без причина. Една жена може да даде на мъжа букет само за своя лична или професионална почивка. По-добре е човек да представи нещо запалимо като добър коняк, да си купи подарък от пури или бира, но не и цветя.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *