Какво да дадете на човек и какви подаръци трябва да бъдат отказани?

Ще дадеш ли борсе, а ако дадеш — какво? Или може да бъде по-добра папка кожа? Но отново, кой да изберем?

7гр.

Самият Борсетка е невероятно удобно нещо и ако човек никога не го носи — тогава той просто го няма или има, но стар или ужасен. Ужасно, като се има предвид този, който се носи в края на 90-те и началото на 2000-те. Всеки помни как изглежда, малка чанта под формата на "къща", обикновено направена от не най-високо качество на материала, и те не изглеждаха доста красиви.

55
Един добър борсет трябва да изглежда под формата на малка зидария на жената, но не и с легнала отгоре, и на цип. Бъдете сигурни, да има тъмни тонове, идеално черно, обикновено перфектно от гладка черна естествена кожа, не лъскав, матов цвят. Няма джобове излизат, не е здравословно или светло лого, всичко в минимализъм. Един добър подарък за един човек — не трябва да бъде много скъп, но трябва да бъде красива и интересна.

Ако един мъж предпочита стила в случайни дрехи, можете да изглеждате кафяви borsets, може би дори от малко смачкана кожа.

Ht

Какво да дадете на човек, ако парите не са достатъчни за скъпа кожена чанта, но искате да направите добър подарък?

В този случай си струва да се търсят организатори. Също така е изключително удобно и в същото време солидно нещо. Организаторът с бележник не трябва да бъде кожа, но трябва да бъде приятен на допир и да не реже очите, съответно — красива. Нормален организатор трябва да има бележник за записи, отделения за визитки и картички и отделение за писалка.

1144
Естествено, не е необходимо да се избере организаторите на ярки цветове, както и не много значение ще бъде червено, бордо, лилави цветове. В идеалния случай черно, кафяво, тъмно синьо, тъмно зелено. Ако човек е творчески, положителен и той няма нищо да спазва строгост в стила си — можете дори да изберете оранжево, също няма да бъде лошо.

8_77

Такива организатори средно започва от 500 UAH.

Ако парите не се съжалява и има желание да се даде на човек, нещо сериозно, но в разумните пътека — можете да изберете не лош кожен бележник-татко, формат A4 с отделения за кредитни карти, визитки, документи, писалки и т.н.

12

Калъф за таблет

Това е и умна опция за мъжете, които носят таблет. Първо, една добра чанта за таблета дава мъжката образност. В крайна / всички тези брони и силиконови капаци изглеждат чешмата не е представителна, и изобщо не е мъжка.

11

Случаят не трябва да бъде кожа, защото е много скъпо, но кожи и други материали не могат да изглеждат по-зле от естествената скъпа кожа.

Jp

Това е много удобно, когато чантата или кутията за таблета има отделения за пари и карти, тогава не можете да носите портфейл, ако не е удобно. Е, ако намерите калъф за таблет с отделение за телефона — това е обикновено джакпот. Повярвай ми, няма да има по-щастлив мъж на света от твоя, когато може да напусне къщата и да не носи със себе си куп неща в ръцете си. Особено през лятото, когато не е в яке, нито в яке няма да се сложи чанта, телефон и други дреболии.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *