Бира подаръци: как да изберем подарък за любител на бира

мъжки подаръци

Древна мъдрост казва: устата на един щастлив човек е пълна с бира. Ето защо, изборът на подарък за любител на бирата е предварително определен първоначално. Без мъдро ще изберем правилните подаръци за бира, които със сигурност ще утолим собственика на любовника на бирата.

Мъжки подарък

Комплект бира като подарък

Нашият магазин за подаръци за мъже podarki-dlya-muzhchin.com винаги е готов да посрещне добре известен купувач в добри презентации. Приготвили сме готови комплекти бира в опаковка за клас. Тя включва чаши за бира, поставка за чаши и закуски — различни бонбони (чипс, солници, пръстени и топки. Предлагаме ви две версии на бира комплекти: "Бира Joy" и "Beer box". Какво друго трябва да е, за да бъде щастлив истинският мъж? Всъщност нищо не е. Бира комплект като подарък — чудесен избор.

мъжки подаръци

Мини пивоварна

Да не би да казваш, че бирата се продава на всеки ъгъл? Но дори и живата бира не може да се сравни с продукта на собственото си производство. Представете си човек, който изважда пот от хладилника и изсипва върху очилата пенообразен нектар, от който се чупи зъбите, и студени капки по чашите и с кристално звънене разбит на масата. Представени? Собствена мини-пивоварна — предмет на гордост на собственика и просто шик подарък за любител на бира. Бирата е свещен ритуал на алхимика от бирарията. Човек ще бъде свещеник и хобито може да се превърне в свой бизнес.

11

Бира буре

Това нещо не е много полезно, но дяволски хубаво. Ако по добър начин, цевта трябва да се даде пълна с мини-пивоварна или някой, който вече я има. Изливането на бира от печенето в бурето не е добра идея. Но ако има шумно парти, защо не. Можете да представите такъв подарък за ергенско парти (прочетете нашите идеи за подаръци за ергенско парти тук).

5

Очила

Не можете да бъдете мъдри с избора на подарък и просто отидете до най-близкия магазин за хардуер и да купите очила там. В продажба има пълен арсенал от чаши за бира — от много малък и безопис, предназначен за начинаещи, до големи и твърди, които със сигурност ще бъдат полезни за бирата про.

7

Чаши

Една халба за бира — нещо много удобно, но за аматьор. Чрез него не можете да видите мехурчетата да се издигат, тя не потва стените, помаха и призовава да се вземе още една глътка. Самите любители на бирата, между другото, почти никога не купуват чаши. Но по някаква причина е обичайно да им се дава. Нашият магазин за подаръци за мъже мисли, че е безнадеждно. Така че мисля — дали да се даде чаша или по-добре да си купи хладно бира комплект.

10

Сертификат за "Бира Неограничен"

Някои барове и ресторанти организират почивка на живота, наречена бира неограничен. На такъв билет можете да пиете бира кофи или бъчви — търси колко ще се поберат. Тя е изпълнена с развитието на алкохолизма в бирата, защото можете да пиете от алчност. Но ако приятелят ви знае мярката, ще бъде много хубаво да получите такъв хладен подарък за бира.

Кофа с раци

Кофа с раци или скариди е мечтата на всеки пивовар. За дълго време те няма да бъдат достатъчни, но удоволствието е точно възможно. Това струва кофа с раци скъп, но можете да поставите на скамейка или гмуркане и да отидете до най-близката река, за да ги хванете сами. Приготви се да се гмурнеш и да се заядеш. За момичетата, тази опция не е подходяща — не е работа на жената.

2

Ракловка

От поредицата "не давайте на гладната риба, а му дайте въдица". Дадоха го на Раколовка и го оставиха да хване раците. Това е доста творчески подарък. Раколовка може да бъде уловена от лодката (ако сте я дали по-рано) или го монтирате на брега. Ако си любовник на бира не разполага с вила и той не отиде на риболов, опцията с черупка като подарък просто пада.

Такива подаръци за бира предлагаме да представим на любител на бира. Ако имате по-интересни идеи и предложения, можете да споделите с нас в коментарите. Нашият магазин за подаръци не е против сътрудничеството с производителите на мини-пивоварни или творчески подаръци за мъже. Изпратете ни имейл и ние ще ви отговорим. Всичко ще бъде бира, както казват.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *