Обидни подаръци: какво да не се даде

2

Казват, че надарен кон не е гледан в зъбите. Но понякога хората представят подаръци, които обиждат надарените. И това обикновено се прави не с цел да се обижда, а от дъното на сърцето ми. Само рожденичката се чуди как човек би могъл да помисли за такова нещо. За да ви предпазим от такива неприятни ситуации, нашият магазин за подаръци реши да подготви преглед на офанзивата. Ще се учим от грешките на другите, за да не запълним ударите на челото ви.

  • Неща, които подчертават недостатъците

Пример: много дебел приятел не е необходимо да се даде люспи. Както знаете, пътят към ада е добър. Приятелката няма да оценят тревогите, и ще станете основен враг.

  • Носене на дрехи

Пример: имате страхотен костюм, който само да се сложи на няколко и да осъзнаете, че тя е малка за вас. Не го давай на жена му, приятелка или племенница. Богът те е призвал, че не ми харесва.

3

  • Много евтини подаръци

Пример: евтин ключодържател, alapovat свещ под формата на две гълъби, глупаво сърце от хартия или безвкусна ваза, за да даде, не си струва. Ако нямате пари за нещо по-полезно, по-добре е да се пекат торта или да дойде с красиви цветя. Човекът ще разбере, че сега нямате възможност да купите нещо съществено и няма да се обидите. И не можеш да даваш всичко това — това е знак на неуважение.

  • Козметика

Пример: крем за бръчки или лосион за акне не е необходимо да се дава на никого. Изключение е ужасно скъпия френски крем, който един приятел отдавна мечта, но не може да си позволи. В други случаи такива подаръци — моцетон.

  • Домакински аксесоари и прибори

Пример: тигани, бърсалки, метли, тенджери не са подаръци. Научете се да правите приятни изненади. Превръзка сатенена панделка показалец, за да натиснете завесите може да обиди човек. Същото важи и за приборите. Наистина. Много хора обичат да дават услуги, но това също е лош подарък, защото обикновено отиват на далечния рафт в гардероба.

4

  • Подаръци за себе си

Пример: Вашият млад мъж има рожден ден. Вие му давате тежка кутия шоколадови бонбони, знаейки, че не може да ги устои или е алергичен към шоколад. Изчислението е ясно — бонбони ще бъдат изтъкани вас или всички гости заедно. Но какво общо има младият ти мъж с това? Купи си бонбони и ги изяж, но не давай. По същия начин, не давайте на съпруга си сешоар, защото имате нужда от него, или епилатор.

  • Неговата най-слугиня

Пример: правите със собствените си ръце motaka кукли, поставете сърцето си и да почувствате, че това е най-добрият талисман. Ето защо, за няколко години за всички рождени дни, нови години и други празници, които посещавате изключително с техните motans и ги давате на всички. Помислете дали вашите приятели са доволни от тези подаръци, ако те вече имат всички кутии, пълни с вашата креативност.

Като цяло, има наистина обидни подаръци, които не трябва да се дават. Бъдете тактичен и помислете дали да представите това нещо на някого или не.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *