Как да изберем подарък за рождения ден на мъж

Много хора казват, че книгата е най-добрият подарък. Да, както казват, такава теория трябва да бъде. Но не във всички случаи. Първо, по-добре е да се дават книги на по-възрастните мъже. Второ, книгата може да бъде най-добрият подарък, ако тя е най-добрата книга, ясно е, че никой не твърди за първото издание на ръкописа на Гогол или Чехов. Тази книга трябва да бъде рядка или колекционерска, но най-важното е, че е необходимо човек да иска да я получи. Да приемем, че сте избрали подарък за невероятен фен на Apple, а другият идва и биографична книга за Стив Джобс лимитирана серия с ексклузивен стикер на изданието. Със сигурност вашият човек ще се радва да го получи.

57

Друг плюс — книгата като подарък ще изглежда много важно, ако представите подарък, достатъчно богат човек. Това е начинът, по който се излиза от ситуация, в която бюджетът е ограничен и подаръкът трябва да бъде сериозен.

Комплект бутилка ром и няколко скъпи чаши, в нашата маркова дървена кутия определено ще направи фурор. Няма значение възрастта (разбира се 18 градуса). Ние сме против ти да спиш с десети клас с нашия готин ром.

мъжки подаръци

Купете чанта като подарък за човек за рождения си ден може да бъде само ако сте сигурни, че ще дадете или същата цена и качество, или по-добре от чантата или чантата, която сега използва един човек. Ако човекът, който изберете подарък — доста богат, трябва да разберете, че той най-вероятно няма да използва евтини неща, необходими за живота, като портфейл, часовник, телефон и т.н.

Кърк

В този случай е по-добре да се подходи от творческата страна, можете да дадете поръчкови стъклени фигурни. Вътре в стъкления куб може да бъде гравирано логото на компанията. Такъв сувенир от една страна може да се нарече прах колектор, но от друга страна, такава фигурка изглежда красива и твърда, ако човекът е собственик на компанията — той със сигурност ще бъде като такъв сувенир, защото, всъщност, логото — е душата на външния образ на компанията, и това лого е за собственика на компанията — нещо много близо и скъпо.

Rt

Бележник за много е консуматив, което е достатъчно за няколко седмици, но не може да бъде с високо качество или не е красива. Вероятно това е единственият консуматоря в арсенала на бизнесмен, който трябва да изглежда скъп и солиден.

T

Може ли да ти дам чорапи? Обикновените чорапи не. Но чорапи на необичайна марка — защо не. Днес има най-малко една дузина компании от производители на творчески чорапи, с красиви модели, интересни цветове и отлично качество. Основното нещо е да не се рови в творческата, чорапи трябва да се даде необичайно и красива, а не толкова необичайно, че да ги сложите ще се срамува дори в магазина за хляб. Не всички розови цветя, не всички ягоди и зайчета под формата на модели. Ако човек е весел и необикновен, не се придържа към никаква строгост в дрехите си — може дори да му даде чорапи с пръсти, да кажа, че това е особено за тези, които искат да се научат да свири на пиано с краката си. Между другото, това, което казвате в презентацията също е много важно, не пренебрегвайте красивата реч. Порцелани са също толкова важни, колкото и самия дар. Дайте на близките си само най-доброто.

K

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *