Подаръци за мъжете: правилни и полезни, глупави и ненужни

Какви подаръци са подходящи за мъжете и кои не са? Какво да се даде на вярващите, и какво да се направи на шефа? Какво искат тези потомци на Аполон и как да ги унапокаяме? Всички тези въпроси за по-слабия пол не са празни. Ето защо, нашият магазин за подаръци за мъже реши да облекчи съдбата на дамите и да подготви подробна история за правилните подаръци.

Какви подаръци са подходящи за мъжете и кои не са?

Мъжете в масата — другарите са доста непрактични. И въпреки че жените са смятали за тях като мазнини и смели, всъщност те имат доста слаба умствена организация. Да, да, мъжете са уязвими и чувствителни. Те просто трябва да го скрие и да запази вечния стереотип за твърдостта на мъжката природа. Защо ти казваме всичко това? Да обясни какви подаръци обичат. И те обичат непрактични и приятни подаръци. Да бъде в състояние да изненада и моля — и ще се върне при вас стократно.

Правилните подаръци за мъжете

Правилният подарък е всичко, което ще донесе удоволствие. Подаръкът трябва да бъде свързан с хоби или просто да даде удоволствие. Повярвайте ми, бира набор в готин пакет ще му даде много по-забавно от тостер, летящ шлаутър или прекрасно (от ваша гледна точка) райета в спалнята.

Мъжете обичат играчките, така че покер комплектът също ще бъде чудесен подарък. И те се грижат и се грижат за лошите си навици, списъкът на които включва пушене и алкохол. Можете спокойно да му даде набор с пури, машина за запушване на тютюн с черва и самия тютюн или пури с гилотина и добри очила за уиски.

Страстта към готвенето на месо при мъжете е останала още от примитивни времена. Те не правят кюфтета и кюфтета с него (не се опитвайте да дадете месомелачка) и да се запържвате на шиш. Или на шишчета — каква е разликата. Така че можете спокойно да си купите комплект за пикник за мъже.

Всички бар аксесоари, като уиски камъни, лед форми, чаши — прекрасен подарък. Между другото, набор с форми за лед под формата на бутала и лодки, ние със сигурност ще публикуваме в близко бъдеще.

Можете да дадете техника за душата, например таблет или играч на дивидент. Чудесен подарък е домашно кино. Не бюджетни, съгласен съм, но това са правилните подаръци.

Можете да дадете добър набор за почистване на обувки — нещо не е евтино. Но невероятно полезен. Той с удоволствие ще се грижи за новите си обувки от велур.

Грешни подаръци за мъже

Познайте кои подаръци ще бъдат в грешния списък? Това са чорапи, долни гащи, вратовръзки, цветя, кремове за бръснене и пощенски картички. Можете да продължите списъка с други полезни неща, за които не знаете нищо. Ако не разбирате в колата, по-добре е да си купите кутия бензин като подарък за съпруга си, отколкото евтини китайски ауди постелки от Kamaz. Козметика за машината, за да даде също не е нужно — той ще купи всичко, от което се нуждаете. Не е необходимо да се даде йогурика или параход — това е най-глупавата идея на тези, които често идват в съзнанието на жената.

Скъпи момичета! Практичността срещу мъжете не работи! Така че изключете логиката и купете това, което той би искал да купи. Не давайте тренировка от най-близкия супермаркет или носни кърпички от прехода — вземете следващия празник също толкова глупав подарък. Подаръкът трябва да бъде празник, изненада и просто приятно нещо, а не бетон миксер за вила или керамични плочки.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *