Подарък на ученик

6

Трябва ли да изберете подарък за ученика? Нашият магазин за подаръци за мъже ви предлага сто идеи за готини, полезни и просто приятни подаръци, които ще удостоят всеки ученик. Имаш ли стотици идеи? След това просто погледнете в нашия магазин и изберете всеки подарък, който ви гледа. Не се заблуждавайте — точно това е, което младите хора се нуждаят.

Студентите — най-весели и безгрижни хора, които могат правилно да възприемат всяка добра шега или шега. Но това не означава, че те трябва да дават само безполезни "гага" на съмнителен назначаване. Подаръкът трябва да бъде приятен, оригинален и не-банален. Или много полезно и необходимо. Изберете, оценявам и даде.

Комплект бира

Мъжки подарък

Ученикът може да пие три литра бира с опашка от овен. Но ще бъдете много доволен, ако дадете комплект от мъжка бира с бонбони. Има и такива комплекти бира. Това е чудесен подарък за ученик.

Таблетка

Таблетът е много необходимо нещо в класната стая. Можете да пишете лекции и да четете книги по него. Сега в продажба има скъпи и доста евтини таблетки. Не се изкушавайте от твърде ниска цена — вероятно притурката на сензорния екран скоро ще започне да се изкушава от тъп и тъпи. Използването на такава таблетка е пълно мъчение, а не удоволствие.

Набор от игри

мъжки подаръци

Прекарването на време в общежитието или у дома е много по-забавно в компанията на приятели. И можете да прекарате времето си с късмет, ако имате покер игра. Към такъв комплект остава само да се получи студена бира или бутилка уиски. Между другото, в нашите сетове има камъни за охлаждане на алкохолни напитки. Не е хубаво да се разреждат вкусни напитки с лед!

Флаш

Винаги е необходимо в домакинството и не е евтино нещо. Поне добрите флаш памети са скъпи. Дайте на ученика качество флаш устройство в гумена обвивка, която не се страхува от влага и пада от няколко етажа. Между другото, лично аз имам такава флашка някак си през зимата на улицата в страната под снега. Повярвай ми, нищо не й се е случило.

Подарък с пури

подаръци за мъже

Не пушим много добре пури. Но това е само защото никой не ги е опитал. В нашия магазин за подаръци има набори от пури с истинска гилотина. Това е чудесен подарък за ученик. Въпреки че димът на отечеството е сладък и приятен за нас, но все пак няма да се сравни с ароматна кубинска пура! Нека приятелката ви се чувства като въртележка, безгрижна горелка на живота и просто щастлив човек.

диктофон

Това е много полезно за студент, който не обича да се притеснява със записването на лекции. Можете да включите рекордера и не се занимавайте с бележките. Но просто погледнете обема на флашката — тя трябва да бъде доста обемна, в противен случай няма да е достатъчно дори и за една трета от лекция. В този случай записващото устройство ще се превърне в безполезна играчка.

Прием предавател за изпити

Gadget за мързеливи и напреднали студенти помага да премине теорията без проблеми на всеки изпит. Високо качество на устройства са доста скъпи, така че не всеки може да си позволи такова удоволствие. Вашият приятел или син ще бъде много щастлив с такъв творчески и полезен подарък.

Комплект за пушачи

мъжки подаръци

Качеството на тютюна в цигарите не само оставя много да се желае, и честно казано, не е добро. Дай на приятеля си комплект за запушване на цигари. Има гилзи, тютюн, машина за подплънки. Оказва се, че всичко това забавление е по-евтино от обикновените цигари. Но вашият приятел ще бъде в състояние да пуши не прах от тютюнозащитни насаждения, както и истински ароматен тютюн.

Спортни подаръци

Скейт, борд, ски, футбол или баскетбол, тенис ракета, велосипед — всичко това са страхотни подаръци за ученика. Можете да дадете кънки или ролки — изберете в зависимост от предпочитанията на вашия приятел или син. Скачачи — също много оригинално нещо, където можете да скочи бързо от единия край на града до другия. Ако не сте доволни от обичайния банален скейт, тогава си купете скейтборд с мотор. Да яздиш е просто тръпка.

Инвентаризация на пътуванията

Мода за здравословен начин на живот направи туристическа техника много популярна стока. Купете добра туристическа раница или раница, палатка, набор от ястия с пот. В магазините на туристическото оборудване има впечатляващ арсенал от полезни неща за туристите. Можете да дадете топлинно бельо за зимните походи и дейности на открито, добри маратонки или ски яке. Чанта или куфар също е достоен вариант за любителите на комфортно пътуване и пътуване.

Комплект за пикник

Gfhji

Нашият магазин разполага с комплекти за пикник — с грил, шишчета или грил грил грил, подправки, дъски за рязане, кухненски шишове и запалване. Остава само да си купите прясно месо и можете да отидете на пикник — да се пържат кебап, да се отпуснете и да се забавлявате.

Масажисти

Масажни носове на стола — много полезно нещо. Те помагат за облекчаване на напрежението и болките в гърба. Можете да си купите цял стол, ако финансите ви позволяват. Масажни носове на столче за кола — също е добро нещо за дългия път. Приятна музика, лек масаж — и дългият път ще лети незабелязано.

Екстремни

Колко от този живот и кога иначе да се изкачим, ако не и в студентските години. Ако лудият ти приятел няма нищо против да скачаш от мост, за да скачаш с парашут, защо не. И можеш да получиш добра доза адреналин във въздушната тръба. Силните чувства са гарантирани.

Парите

Даването на пари не е банално. Поне винаги е подарък, от който се нуждае ученикът. Вече написахме колко хубаво да се дават пари. Така че можете да се възползвате от съветите на нашия магазин и да бъдете много оригинални.

Опаковката е всичко за нас

Можете да дадете прекрасен подарък в глупава камера с глупав надпис и няма да направи никакво впечатление. И можете дори скромно настоящето да се опаковат в брутална дървена кутия и тя ще изглежда просто красива. Прочетете нашата статия за опаковане на подаръци за мъже.

Искате ли да опаковате красив подарък за студент? Поръчайте красива кутия от всякакъв размер! Трябва ли да сложите колело, кола или торта тристепенна в него с стриптизьорка? Прищявка за парите ви! Нашият магазин за подаръци за мъже е готов да изпълни всяка индивидуална поръчка, например, да ви осигури кашон по Ваше желание. Обадете ни се — чакаме обаждането Ви.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *