Какво да се даде на жиците на човека, който отива в армията

Проводници на армията — не празник, и почит към традицията. Но е обичайно да се гледа не само "към портата", но и да се угощават. Това е последният празник на приятелчето ти. Пред него няколко години спартански живот с ранни изкачвания, марш-хвърляне, ходене във формация и непрестанно лишаване от удоволствие. Така че е необходимо да се угони на човек, който влиза в армията.

Какво да дам на жиците на човека, който отива в армията?

В близко бъдеще той няма да се нуждае от авто килими, компютърна мишка или тениска с любимата си рок група. Следователно, подаръкът трябва да бъде такъв, че да може да се използва точно сега. Или можеш да дадеш нещо от нещата, които все още можеш да вземеш със теб. В нашия магазин за подаръци има много комплекти за подаръци, които ще зарадват на военната служба. Например, можете да му дадете комплект бира или комплект за уиски. Чудесен подарък — комплект за пикник. Ще бъдеш таласъм по-късно, когато приятел се върне. Това е истински мъжки подарък за военна служба. Сега нека поговорим за подаръците, които можете да вземете с вас в армията.

Работете с приятелите си и не забравяйте да излезе със скрипт на кабели, така че те да не се превърне в банална напитка и края на "муцуна в салата". По-добре е да се забавляват с песни, комични поеми, състезания и символични награди. Между другото, ние пишехме за символични подаръци тук.

Какво да се даде на приятел в армията

Един приятел може да даде всякакви подаръци, включително и с хумор. Дайте му портативен MP-3 плейър, който може да слуша в свободното си време. На играча веднага можете да напишете приятелски поздрав и пожелания. Ако знаете как да пишете стихове или песни, можете да посветите стихотворение или рок композиция на брат си. В армията, всички груби мъже стават ужасно сантиментални, така че той ще се радва да помни вашата грижа и прекарани заедно в безгрижни дни гражданин.

Можете да дадете на приятел в армията туристически ястия, например, хладно желязо чаша. Направете го името си — гравира върху това желае и поздравления.

Талисмани и талисмани ще бъдат полезни за вашия приятел. Дайте му малка икона. Ще успокои и стоплят душата. Можете да го купите в църквата — там се продават вече посветени от баща франкски, талисмани, кръстове, молитвени книги.

Добър подарък е бутилка скъп коняк. По-добре е да не го рисува веднага на хижата, и да спаси до завръщането си или ваканция. Ето защо, нашият магазин за подаръци за мъже препоръчва най-малко две бутилки наведнъж (или три, за да не се движи отново в магазина).

Можете да дадете известно удоволствие, например, разходка на добра яхта или скок на скок. Ако приятелят ви харесва такива съмнителни удоволствия, тогава със сигурност ще му хареса.

Какво да се даде на човек, който отива в армията

Фотоколаж с вашите снимки ще бъде голям запомнящ се подарък, който по-късно ще бъде в състояние да попълни семейния албум. Това е, ако имате дългосрочни планове и ще го чакате.
Можете да дадете тениска с вашата и неговата снимка. Той няма да го вземе със себе си, разбира се, но той ще го остави за дълъг спомен, и след това той ще бъде в състояние да го носи.

Купете му бележник за водене на личен дневник, пишете в него топли думи, направете някои рисунки. Независимо дали знаете как да рисувате, не рисувате картина за галерия. Ако вашите способности не са отишли толкова далеч, тогава достатъчно и стихове или просто приятни думи.

Можете да бродирате кърпичка за един човек, който ще бъде неговият талисман. На носната кърпа над думите, които ще го съхраняват, образа на ангел. Такива неща наистина работят — тествани много пъти.

Можете да си поръчате маса в тих уютен ресторант в покрайнините и да прекарате добре заедно. Скоро няма да видите и такъв подарък ще затопли сърцето и душата.

Един добър подарък — флаш устройство и евтин таблет. Въпреки това, има вероятност, че човекът се страхува да го вземе със себе си в армията. Но дори и да е, той все още ще бъде доволен от вашите грижи и внимание.

На малко флаш устройство за мобилен телефон можете да записвате повече игри, филми и музика, да изтеглите снимките си. И е по-добре да направите видео с музика и думи. Човекът ще може да го гледа периодично и да те помни.

Тъкат патриотична гривна със собствените си ръце (или в най-лошия купете кожена). Можеш да дадеш часовник, гравиран с нещо като "Любов от мен".

Нека да обобщя

Каквото и да дадеш на приятеля си, синко, пак ще е незабравим подарък. Нека му помогне да се справи с трудностите и трудностите на живота на армията, които със сигурност ще бъде. Основното нещо е да се покаже внимание и внимание сега, защото в близко бъдеще няма да имате такава възможност. Пожелавам му да стане истински мъж и бързо да се върне в родната си земя, на хора, които го обичат, ценят и винаги чакат. Въпреки дългите проводници — допълнителни сълзи, но все пак е необходимо да се каже сбогом и да даде част от душата му.

Изберете подаръци за мъже в нашия магазин и ги моля с приятни впечатления. Всички подаръци са страхотни!

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *