Как да дарявате пари красиво

Подаръците са оригинални и банални, полезни и безсмислени. И има много необходими. И ако не знаете какво да даде — дайте пари, не се обърка. Може би няма да е твърде оригинален, но вашият подарък няма да бъде изцасан на далечния рафт в ъгъла или няма да отиде по време на следващото общо почистване в кошчето. Човекът ще избере за какво да похарчи парите. Това е най-желания подарък. И ако все още творчески го представя, просто няма да бъде на цена. Нашият магазин за подаръци предлага някои интересни идеи: как да се дават пари красиво.

В балон

колко красива да дарите пари

Завъртете сметките и ги сложете в балон. След това го сложи с хелий или просто въздух. Оказва се чудесен подарък, който все още можете да прикачите цветя или бонбони. Момичето определено ще оцени такъв подарък.

колко красива да дарите пари

Можеш да сложиш цяла кутия с пари. Хубаво е да получите такава изненада! Друга възможност е топката, от която е направена снимка или панел. Само не забравяйте да предупредите рожденичето, че вашата работа е ръчно изработена с syrpiz.

Цвете или риба от пари

цвете на пари

Момичето със сигурност ще се радва да получи букет от красиви рози… от долари. И дори ако не излъчва аромата, но дяволски полезен. И човек може да направи овен или пушена скумрия — можете да го наречете както искате.

Пари в крушка103

Приятелят ти не търси лесни пътища, а упорит и решителен? Тогава той може да даде пари в крушка. Да ги залепиш там не е толкова лесно. Но това, което не може да направи за един помощник!

Как да се даде пари на човек

104

Приятелят ти не е алфонс, но няма да си вземе парите от пътя. Можете да слезете по пътя на най-малко съпротивление и просто да напълните кофата с банкноти. Какъв е смисълът?

И можеш да си сложиш хубава вратовръзка на ризата. Струва си, разбира се, по-скъпо от самата риза. Работата не е функционална, но необичайна. Поне е по-добре от букет от чорапи или бръснещ крем на повикване.

Пари в опаковки бонбони

105

Candy-букет период е невероятно приятно и романтично време, за което всеки има дълги спомени. Можете да прикриете парите под бонбоните в опаковката или да ги поставите в кутия с пържени картофи. Представете си репликата на приятеля си, когато му донесете скромна висулка на Макдоналдс за рождения му ден. И вътре е подло!

106

И момичето може да сложи сметките в кутия бонбони. Но ние ще трябва да го попълни поне половината. И нека животът й бъде много мил. Във всеки случай, доброто и пазаруването там определено ще бъде достатъчно.

Пеперуди на парите

107

Много сладък и въздух пеперуди ще предизвика наслада, ако те ще бъдат направени от банкноти. И по-големи сметки, толкова по-щастлив ще бъде човекът, който даваш. Той ще може да ги запази за спомен или да ги прекара там — това е негова лична работа.

Пощенска картичка с пари или грамотност

108

Пощенски картички-пликове за пари от магазина за канцеларски материали — това е банално и скучно. Но ако направите такава красота със собствените си ръце, а след това да даде и няма да се срамува.

Пари дърво

109

Сметките, за съжаление, не растат по дърветата, но дървото на парите ги привлича. Можете да направите със собствените си ръце такава хладен кутия или пари.

110

Можете да направите пари дърво от монети — те ще служат като допълнителна украса на вашия подарък.

111

И това е просто символично пари дърво, което носи късмет в бизнеса и привлича по-големи сметки.

112

Ами, пари дървото в саксията е най-доброто цвете на къщата. Не е нужно да го поливаш, не е нужно да го наторяваш. И какви цветя са на него прекрасни! Много е приятно за окото, нали?

Казахме ни колко хубаво да дадем пари. Желаем приятни подаръци и добро настроение. И можете да си купите подаръци за мъже в нашия магазин. Изберете — не се колебайте. Ще се радваме да се чуем от вас!

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *