Какво да даде на съпруга си за Коледа

Първоначално, религиозния празник на Коледа е свързан с радост, семейно благополучие. И най-важното е да се даде удоволствие на близките на този ден. Традиционно пекат пайове за Коледа, подготвяме богата маса, която символизира просперитета в семейството. Но всички мъже са големи деца. Те обожават лични дарби и искрено се радват в тях. Какво да даде на мъжа си за Коледа? Нашият сайт за подаръци за мъже ви предлага възможности.

Топли трикотажни изделия

топли трикотажни изделия, шапка и шалСъпруг за Коледа може да си купите топъл пуловер, шал, шапка. До края на зимата все още е много далеч — пред кръщенето на студове. И вашият подарък ще бъде много полезен.

Можете да свържете подаръка със собствените си ръце: вълнена жилетка, уютен пуловер в дебел петел или модерен шапка с помпон. Ако вашите таланти не са толкова перфектни, можете да направите с един шал.

Купете топъл мохер и след няколко седмици ще укрепите някои от най-простите плътни подвързване. И шалът е трикотажен елементарен.

Комплект за пикник

Съпругът ви обича ли да готви кебапчета? Това е яко! В мъжката кръв, между другото. Вярно е, че отдавна предпочитат мамутския лов да отидат в супермаркета или пазара за свинско месо, но това не е толкова важно.

Радваш се на тази плячка, нали? Но само месо за кебап или барбекю не е достатъчно.

В нашия магазин подаръци за мъже, които могат да си купят готови комплекти за пикник с или без грил, с грилове или шишчета, сос и подправки за мариноване на месо и вкусни пикантни сосове. Мъжете обичат такива подаръци!

Картина

Ако съпругът ви обича изкуството, можете да му дадете картина. Няма нужда да се люлее в Рембранд или Рубенс, той е доста подходящ за пейзажа или семейството си снимка в красива рамка.

Сега абстракцията е на мода. Такива снимки изглеждат страхотно в съвременните интериори. Но е по-добре да се мотае на стената не един, а няколко такива снимки. Нека вашият подарък за съпруга си да бъде първият, а след това да си купите още няколко парчета.

И можете да поръчате портрета му в някаква интерпретация — нека да направи една самолюбива.

Комплект за чай и кафе

Вече казахме, че Коледа е празник на топлина и уют. И това дава повече положителни емоции, отколкото набор с добро кафе или чай.

Ако си купите такъв комплект с кафе, тогава трябва да има оригинален турчин и красива чаша. В нашия магазин за подаръци за мъже COM можете да си купите готов комплект за брутален мачо — в дървена кутия.

И тук антуражът играе още по-голяма роля от самия подарък! Необичайни опаковки е гаранция, че подаръкът ще се обжалва. Така че не си губи времето.

Бонбони като подарък

сладки, сладки, натрубено, сладкиНа Коледа определено трябва да дадете бонбони! Печете джинджифил бисквити, украсете го с глазура или шоколад.

Можете да се пекат ароматни натруфен или пай, пайове с плодове или ябълки. Подходящ е кексче от собствено производство или традиционен немски стълб.

Ако не знаете как да се пекат, а след това купуват бисквитки, шоколад и сладкиши, красиво опаковайте всичко и да представите на любимия си съпруг. Само не забравяйте да прикриете следите си — хвърли пакета и проверете в боклука.

Подарете със собствените си ръце

Всичко зависи от способностите ти. Знаете ли как да готвите сапун, да тъкат килими или да правите свещи? — Не, няма проблем.

Можете да изрежете нещо от дърво, да направите глина или мастици или да нарисувате картина със собствените си ръце.

Не забравяйте да опаковате подаръка си красиво, за да видите, че тя е направена с любов.

Изобретяването и избора на подаръци, които трябва да бъдат в състояние да — това не е толкова лесна задача. Затова приготвихме готови подаръци за вас. И ние предлагаме възможности, които да се даде на мъжа си на Коледа. Трябва само да изберете подходящ набор и поръчка, а ние ще го доставим на посочения от Вас адрес.

Надяваме се, че ще ви харесат нашите подаръци, а фактът, че те ще се харесат на вашите хора, ние абсолютно никакво съмнение — тествани много пъти. Весела Коледа!!

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *