Подарък за рожден ден на внука му

Съвременните баби и дядовци не плетат чорапи и не правят дървени играчки. Те работят и водят активен начин на живот. И обичат да развалят внуците си и да им дават подаръци. Бонбони, плодове, пишещи са подарък за внуче. Но когато рожденият ден идва, има проблем: какъв подарък за рождения ден на внука ви да изберете.

Как да избера подарък за внука си?

Необходимо е да се процедира, на първо място, от възрастта на детето. Ако внукът ви е на 18, можете да му дадете кола и да не страда. Но сега обсъждаме подаръци на дете, което иска да се хареса. Можете да изберете добър подарък, ако знаете за неговите хобита. Ами ако още не са там? Нашият магазин за подаръци дава съвети на баби и дядовци.

Подарък за внук в продължение на 1-3 години

Любопитен човек може да получи играчка, развиваща се център, количка велосипед с дръжка за управление (трансформатор) или джогър (велосипед без педали, в който трябва да избутате земята с краката си). Можете да дадете проходилка или люлка, къща за стая, в която можете да пътувате. Друг чудесен подарък за внука му е надуваемия басейн. Тя със сигурност ще дойде по-удобни трохи и в страната, и на почивка на море. Играчките не трябва да са твърде скъпи, защото детето нарушава всичко поради любопитство. Можете да дадете пирамида, на която трябва да поставите пръстени, топка.

Подарък за внук за 3-5 години

Тук диапазонът се разширява от по-стари играчки. Можете да си купите пишеща машина или кораб на контрол, дизайнер. По-добре е да си купите дизайнер с големи части, защото детето може случайно да ги погълне или да ги бута в носа. Петгодишни внука могат да си купят ролки или велосипед, каска и наколенки. Голям подарък — развиващ се спортен кът. Можете да си купите надуваем или стационарен батут, басейн. Книги, атласи — чудесен подарък за детето, което дори не може да знае как да се чете, но с удоволствие ще слуша как ще чете възрастните. Fingers бои за рисуване на хартия или боя за банята — също добър вариант. Всичко, което развива творчеството, може и трябва да се дава.

Подарък за внук в продължение на 5-10 години

По-добре е да изберете подарък в зависимост от интересите на детето. Можете да дадете набор, например, млад гравьор или дърводелец. Момчето ще се радва да тесногръща, развива въображение, мислене, фини двигателни умения. Всяко спортно оборудване (клуб с каска, кънки, велосипед, ролки, скутер, ски, кънки, скейтборд) може и трябва да си купи любимия си внук. Книги, часовници, будилници са всичко, от което едно пораснало момче се нуждае. Ако детето има хоби, тогава дайте това, което го интересува. Например, можете да изберете комплект за моделиране или модел, който искате да лепите заедно предварително.

Какво не трябва да се дава на внука си:

  • Силни музикални играчки (като барабан или тръба) без родителско одобрение.
  • Училищните материали не са подарък.
  • Дрехи (можете да дарите дрехи, ако е необходимо, но това трябва да бъде приложение, например, на велосипед, а не основен подарък).
  • Много сладкиши (ако родителите не ги дават на детето си).
  • Мебели и интериорни елементи, като например килим до стая или бюро (изключение — килим-играчка, песен за пишещи машини).

Изберете такъв подарък за вашия внук, който ще го зарадва и няма да разстрои родителите си. Можете да "отидете на разузнаването" предварително и да разберете от него какво би искал.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *