Символичен подарък

Повечето хора са склонни да вярват в поличби и суеверия. И почти винаги се сбъдват. Знаеш ли защо? Магазинът ни за подаръци днес разкрива най-ужасните тайни. Да, просто защото ги чакате, привлечете всички тези нещастия към себе си или се приспособите към положителните. Но подаръците могат да бъдат наистина символични. И така, какво свещено значение можем да поставим в бездушна статуетка, възглавница или гърне?

Сърцата

Всичко тук е много ясно: сърцето е символ на любов, преданост и преданост. Мимски сърца могат да се дават както на любимите им хора и младоженци или на годишнината от сватбата. На сватбата можете да дадете нещо композитен, който образува едно цяло сърце само заедно, например, две чаши, картина във формата на сърце или часовник. Можете да дадете на приятеля си или съпруга висулка, една и съща възглавница в колата, чехли, кърпа.

Lodge

Свещник под формата на къща, в която се поставя свещ, картина, статуетка ще донесе в скрап човека, на когото го представите, доброта, комфорт, мир и маниери. Къщата може да бъде поставена в коридора или на рафт в хола. Това е прекрасен талисман на къщата и талисман със значение.

Железни монети

Монетите са добър подарък сам по себе си, например колекционерски. И те символизират богатството и късмет в бизнеса. Направете такъв символичен подарък на приятел и нека бизнесът му да процъфтява. Само не ревнувай след това!

Кана

Нашите предци вярвали, че каната е символ на здравето и дълголетието. По-добре е да не се даде чаша, и глина подарък. Въпреки че поради липса на глина ще слезе и стъкло. И муранско стъкло — обикновено е великолепно.

Конна

Конят според източните вярвания е символ на успеха, успешната кариера и слава. И все пак това красиво животно е символ на промяна, която, като свеж вятър, ще пробие в къщата на човека, на когото давате кон. Просто не приемайте всичко твърде буквално: жив кон или дори пони — това вече не е подарък.

Пълен кошница, купа, кутия

Така че стигнахме до Фън-шуй. Можете да вярвате или не, но не пренебрегвайте. Пълен кошница, кутия, купа — символ на богатство, материално благополучие. Можете да си излеете кутия с шоколад до ръба и да си пожелаете, че приятелят ви или гаджето ви има всичко в шоколада. Не, това не е мъжки подарък! По-добре дайте кутия с бира и бонбони. Можеш да го купиш от нашия магазин за подаръци за мъже. Чипове, шам-фъстъци, ядки — бира точно това. И няма значение какво символизират. Не е ли вярно?

Дърво с монети или камъни

Малко очукан, но много полезен подарък. Той символизира богатство, щастие и просперитет отново. Да, и трябва да го поставите на източната страна на апартамента или офиса. В противен случай, това чудо дърво по някаква причина не работи.

Кораб

Независимо дали колата на принца, която ще се втурне на всички платна, или символичен подарък, привличайки късмет в бизнеса, парите и благодеността. Във всеки случай, корабът е добър подарък за любовника на талисмани и талисмани. Само имайте предвид, че няма надпис като "Титаник" — в противен случай пишете си е отишло, всичко ще се срине.

Hottey (Fun Буда)

Hottey е нещо като нашата Hottabych или седем цвете цвете. Той изпълнява желанията и обикновено носи заряд на положителна енергия в къщата. Дайте Hottey на приятелите си, за да сбъдне мечтите си.

"Лоши" герои

Всичко е относително. Ако вярваме, че ножовете не могат да бъдат дадени, а след това на изток това е най-добрият подарък, символ на властта, непобедимост, просперитет. В много страни ножове и кинжали се дават само на най-скъпите и уважавани хора. Ето защо, не се притеснявайте — нож може да се даде на човек. Поне е по-добре от чорапи или чаши.

Има и едно глупаво вярване, че не можеш да дадеш перли. Твърди се, че ще привлаче загуби и болести. Разбира се, по-добре е да се даде диамант и не кълка подробностите. Но не за това говорим в момента. В същото време по-мъдри и философски източни перли символизират дълъг и проспериращ живот, любов и желание на потомството.

Ето защо, ние препоръчваме да не се вземат лошо в ума и да изберете всякакви подаръци, които ще угода вашия човек. В нашия магазин за подаръци за мъже ще намерите много страхотни подаръци за всички поводи. Моля те, гаджето си, любимият ти съпруг.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *