Най-нелепите подаръци за мъже

52

Всички записи са необходими, записите са важни. Но ако не искате да получите заглавието на Miss Stupidity и нейното презрение към товара, тогава подаръците трябва да бъдат избрани разумно. Има абсолютно нелепи подаръци, които със сигурност няма да му хареса. Какво да се даде — по-добре е да се направи поздравления за телефона.

Икономически

Вие сте практично момиче, така че мотото ви е всичко за дома, всичко за семейството. Но не давайте на своите верни или млади хора домакински подаръци като електрическа кана, постелка на стената, желязо или кръг на тоалетната. Въпреки че обича да прекарва много време в тоалетната.

50

Медицински

Не давайте мъжки вълнени стелки за ботуши, колан куче коса, колекция от билки за чай от тибетските планини. Не давайте и лекарство за акне или хапчета за подобряване на потентността. Ясно е, че сте водени единствено от добри намерения, но той ще ги възприема като намек за техните дефекти. Тонометърът също не си струва да се представи на човек. И ренде на петата.

Мимириш

Видяхте ли на прозореца много сладък розов заек или огромна мечка и решихте да умеете човек с такъв подарък? Можете да приемете, че просто искате да имате такава играчка. Купете го и се наслаждавайте! И дайте на човека нещо по-брутално и подходящо, като покер комплект или кутия с капитан с ром и очила.

53

Смешни музикални играчки

Крещенето с лош глас, пеенето, мяу и лайът играчки не е нужно да дават на никого. Човек със сигурност няма да оцени такава изненада.

Изненада

Различни компании постоянно организират промоции и шеги като донесе няколко капака на люка и да получите ключ за разреждане като подарък. Не е нужно да давате на мъж бирени капачки или опаковки за дъвки, за да ги обменят за подарък. Не давайте също чадър или раница с надпис Coca-Cola, който вие сами получавате по време на действието. Първо, това е неприлично, и второ, всеки ще си мисли, че вашият човек работи като товарач в Кока-Кола.

54

Обратното на изпълнение на желанията

Ако някой ти каже нещо като "дай ми нещо, което искаш да си вземеш", той не означава епилатор или сокоизстисквачка. Бъди разумен. По-добре е да му купи набор от игри или подарък бира.

Интимни подаръци от секс магазин

Интимни подаръци могат да се дават само на много близък човек. Но не трябва да е гумена жена или нещо подобно. Ако го пропуснете в любовни игри — отидете заедно и купуват, но не давайте.

51

Елен елен елен

Много полезно в домакинското нещо — можете да ги използвате като декор или да окачите в коридора за шапки. Но не можете да дадете на човек рога — това е намек за себе си да се разбере какво.

Изкуствени цветя

Хартиени и пластмасови цветя не могат да бъдат дадени на никого. Най-много място за тях е в гробището. Въпреки че има фенове да ги окачите в ъгъла или да се поставят във вази. Но човек със сигурност не трябва да ги дава.

Списъкът на най-абсурдните подаръци може да продължи за неопределено време. Ние не се съмняваме в вашата изобретателност, но го насочите в мирна посока, например, купете комплект в нашия магазин за подаръци за мъже. Повярвайте ми, той ще бъде щастлив да получи такъв оригинален подарък.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *