Подарък на бившия съпруг: как да изберем

Вашият бивш съпруг скоро ще има рожден ден, годишнина от сватбата, годишнина от края на курсовете на ски инструктори в Африка и сте измъчвани с избора на подарък. Какво мога да му дам? Първо, нека се справим с нюансите. Знаеш ли защо изброихме всички тези важни неща в началото? Защото ти и аз трябва да разберем защо ще му даваш подарък. И за това ще танцуваме.

Първо, отидете до огледалото и погледнете себе си. Имаш ли ореол? Може би си светец. Ако не, вероятно ще ти трябва нещо от него. Не, не е задължително да е за себе си, но може да бъде.

Има няколко опции:

1. Все още го обичаш, надяваш се да продължиш да се държиш и да го искаш обратно.
2. Даваш му подарък, за да получи нещо в замяна.
3. Съжаляваш го.

Така че, с целта на подаръка, ние решихме. Ако вашият избор е първият вариант, можете да дадете всичко. Основното нещо е да се вземе сърцето. Само ти си сигурен, че той се нуждае от твоите подаръци и себе си? Ако е така — втурвайте се към магазина или погледнете нашата страница за подаръци за мъже. Ако сте готови да унижите, но нищо да се върне, тогава вземете себе си в ръка.

Да получиш нещо в замяна не е лоша идея. Тогава подаръкът за човек трябва да бъде по-солиден и по-вдъхновяващ. Ако не натиснете, тя може да бъде нормална кола, за да получите от рамото на бара, така че да не се вземат вашите общи деца на сковален девет. Но това е, което е щастливо.

Ако разбираш, че просто го съжаляваш, по-добре е да се осъзнаеш. Признавам, че взимаш бездомни котенца на улицата и ги прикрепяш към приятели? Много хуманно е! Но бившият съпруг — не безпомощно коте, и го оставете да се установи в живота си.

Подарък на бившия съпруг, който се е оженил или е намерил някого

Не му давайте пръст, защото никой нормален мъж няма да го занесе вкъщи! Той ще го хвърли в боклука зад ъгъла или ще го сложи на най-горния рафт в гаража. Изберете неутрални подаръци. В нашия магазин има бира, скара и всичко за пикник, комплекти за уиски, ром с чаши и други изкушения. Бившият ти със сигурност ще го оцени!

Бившият ти съпруг все още е ерген.

Помниш ли колко добре бяхте заедно и плачете тихо на възглавницата през нощта? Сега имате шанс да си го върнете! Ако сте били наистина щастливи заедно, и раздяла — просто една абсурдна грешка, например, някои от вас отидоха на принципа, а вторият не искаше да се признае, а след това не забравяйте да опитате. Вашата задача е да се събуди носталгия в него и да се покаже, че все още сте вау! Отидете в салона за красота, а след това в магазина за ум-разпенващ рокля и обувки. А подаръка? О, да, напълно забравихме най-важното нещо. Или по-скоро, няма значение. Можете да го поканите в кафенето, за да пие кафе или да направите среща на фонтана. Донеси копчета за ръкавели, вратовръзка или парфюм. И след това продължи да действа по отношение на ситуацията.

Не разчитай на нищо, просто направи жест на учтивост

Тогава не купувайте твърде скъпо подарък. Изберете който и да е комплект от обхвата на нашия магазин. Ще го хареса. И за да покажете, че сте готови да изразходвате за него три от заплатите си не си струва. Защо са тези жертви?

Пожелаваме ви лесен избор и добро прекарване. Само не казвай никога. Помниш ли, че новият е добре забравен стар? Това е вариантът.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *