Подарък на първокласник

Годините се проточиха незабелязано, безгрижният сезон на детската градина завърши и започва училището. Забелязала ли си как бебето ти се превърна в първокласно дете? Време е да свикнеш. Пред вас има радост и скърби, проблеми и малки победи. В същото време, трябва да изберете подарък за първия клас, за да угодят на сина си и да направи този ден наистина запомнящ се. Какво да се даде на първокласен човек? Дарът трябва да бъде полезен и необичаен.

Часовник

Часовникът е необходимо нещо за сериозен млад мъж. Сега бебето трябва да се научи да планира времето си, става във времето, да правят уроци и да имат време за обучение. Затова ще му трябват часове. Купи детето си не е твърде скъпо часовник с големи числа или електронен модел. Можете също така да дадете на маса или стенен часовник, будилник. Будилник на мобилен телефон няма да замени напълно правен аксесоар. Часовникът, между другото, също рисува интериора.

Книги

Новото поколение избира Пепси и компютърни игри, а не книги, но това не означава, че трябва да насърчавате това състояние на нещата. Сега в продажба има много красиви подаръци издания в твърдата покривка. Опитайте се да изберете една книга, която ще заинтересува бебето. Дали се интересува от различни страни и обича да пътува? Купи му енциклопедичен географски атлас с картини, които има интересни истории за страни, живота на хората, архитектура. Синът ми обича ли исторически филми? След това вашият избор — книги за средновековни рицари и кръстоносни походи, войни и завоевания на нови земи. Детето по-интересно ли е от архитектурата? Намерете книга за дизайнери и архитекти, необичайни сгради. Хлапето обича да се вкопча в технологиите и да има инженер? Потърсете в магазина за публикации за нови научни разработки, машина на времето или футуристичен космически кораб проекти.

Можете също така да дадете художествена фантастика, по-добра класика, като O.Henry, Fenimor Cooper, Ilf и Петров, Remark. Детективи Дария Донтова по-добре да не дават по очевидни причини.

Спортни стоки

Съвременната учебна програма все още е предизвикателство. Детето непременно се нуждае от активна почивка и спорт, в противен случай просто ще се огъва от гранита на науката. Ако все още не се занимава със спорт, можете да му дадете велосипед, скейт, кънки или футболна топка. Подаръкът трябва да е солиден, така че наколенките определено не са подходящи. Ясно е, че вече сте похарчили много пари, за да го съберете в първия клас, но това не означава, че можете да запишете на подарък.

За квалифицирани ръце

Много деца обичат да се бърника със собствените си ръце. Не давайте на момчето комплект за бродиране или scrapbooking — нека младите дами го правят. И можете да изберете комплект за оригами, нещо от серия от млади гравьори или дърводелец. Можете да си купите глина за скулптура, ако синът ми обича да скулптурира. Развиването на творчеството е изключително полезно.

Играчки

Първокласникът все още е доста дете, така че е възможно да се даде и добра играчка, за която отдавна е мечтал. Може да е машина за дистанционно управление или самолет, кораб. Просто не купуват на повикване машина за 10 гривна — това не е подходящ подарък за първокласник на 1 септември. Подаръкът трябва да бъде запомнящ се и солиден.

Дадохме само универсален съвет и трябва да изберете подарък за първокласник. Фокусирай се върху хобитата на детето и се опитай да му удоволниш. Нашият магазин за подаръци Ви пожелава лесно да учите и да имате по-малко две. Но не попадат в депресия, ако детето ви изведнъж се окаже, че не е гений или феномен. Повечето милионери някак си отидоха на училище и не пропускайте звездите от небето. Може би имаш бъдещия Рокфелер или Бил Гейтс.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *