Подарък за ергенско парти

Отново ли се разреждат редовете на неомъжените приятели? Friendly ергенска компания скоро ще загуби още един активен участник на партита и петък бира пиене. Не бързайте да се сбогувате с верен другар — не го изпращате на последното си пътуване, а просто да се откъснат в нов живот. Сега той ще има в гардероба гладени ризи и овесена каша за закуска. Или може би няма да е — кой ще е късметлия. Не можеш да идваш на партито по случай случай с празни ръце — имаш нужда от подарък за ергенско парти. Нашите подаръци на нашия сайт за мъже в Украйна ви предлага идеи за оригинални изненади.

Какво да се даде на ергенското парти?

Форматът на партията винаги е толкова свободен, колкото е възможно — тя не включва консервативни канони и конвенции. Ето защо, подаръкът за ергенско парти трябва да бъде приятен и хумористичен, а не практичен. Е, тъй като има специфична тема на празника, по-добре е да се започне от него. Няма да разгледаме домакински уреди, но декоративен елемент в апартамента за декориране на интериора може да се даде, но само ако те са по някакъв начин свързани със семейния живот.

Имате ергенско парти

Можете да поемете организацията на партията вместо осезаем подарък. Ето възможностите на морето — с горещ въздушен балон с кацане на пустинен остров (ако тя е в достъпна близост), отдаване под наем на луксозна яхта или резиденция на страната на местната падиша. Ще трябва да излезе с един скрипт, плащат за тамада и музиканти. Също така е препоръчително да поръчате храна и напитки — нека всичко това да бъде вашият общ подарък за любимия ви приятел.

Картина

Възпроизвеждане на Рембранд не трябва да се дава, Rubens красавици също — на булката няма да разбере. Можете да поръчате портрет на младоженеца с чекър гол на кон или в облеклото на Наполеон, картина с надпис за щастлива любов, цитати за лоялност. Можете да победите в снимката на темата за брачния дълг, но не и обидно, и забавно.

Торта

Можете да поръчате оригиналната торта под формата на пикантни женски части на тялото. Можете също така да се моля на приятел с голяма торта от три степен, но след това трябва да се опакова там стриптизьорка — в противен случай няма да има ефект. Това е хубав, но компрометиращ подарък. Ако някой спи ще премахне покварата действие по телефона, а след това до сутринта всички можете да станете звезди на YouTube. Сватба не може да се разстрои, но с голяма вероятност за семейни приятели ще се превърне в врагове на съпругата на новия младоженеца.

Комплект бира

В нашия магазин за подаръци за мъже има готови комплекти бира. Което включва чаши, бира и т.н. Страхотен еленски подарък. Поръчайте кутия с подарък — и проблемът е решен.

Game комплект с чаши за уиски и камъни

Колко удоволствие мъжете дават такива прости радости! Вие и приятел ще можете да се разделите на вечерния покер и да си прекарате добре. Да, напълно забравени, не само поради причина, и за добро мъжко питие — в нашите игрални комплекти в комплекта са чаши за уиски и камъни за охлаждане. Остава само да добавите бутилка добър бърбън в кутията. Можем да го направим по поръчката Ви — просто ни се обадете и поръчайте индивидуален комплект подарък. Или да си купиш готов комплект.

Комплект за уиски с пури

В нашия онлайн магазин за подаръци за мъже има комплекти с пури, гилотина за резитба, чаши за уиски и охлаждащи камъни. Можете да поръчате подарък в един замах, за да разрешите всички проблеми. Красиво опакован комплект за уиски с пури ще зарадва всеки човек! Страхотен еленски подарък.

За пикник

Всеки истински мъж трябва да е пикник. Искам да отида на природата и да изпържа прясна игра на шиш — и това е всичко необходимо. Вие дори не можете да ловувате мамут и не въртете гората — въглища и прясно продавани във всеки супермаркет. Като цяло, това е голям еленски подарък.

Опаковка за еленов подарък

От опаковката трябва да дойде ясен дух на жестокост. Ето защо, без висулки с надпис "ненавременно ни остави най-добър приятел", кутии със сатенени панделки и други dredia. Само хардкор, това са истински дървени кутии! Ние можем да опаковаме всеки подарък за вас в такава кутия или да направим и изпрати кутия. Трябва ти чекмедже с метър? Няма проблеми! Всичко ще бъде направено по най-добрия възможен начин. Молим за милост, както казват. Ние сме в очакване на вашите поръчки и сме готови да помогне с творчески подаръци за ергенско парти!

1000000000000000000000000000

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *