Какво да даде на съученик за рождения си ден

Колко съученици имате? Ясно е, че подаръците не трябва да се дават на всички. Но все още този болезнен въпрос ни се изправя поне веднъж 10 годишно. Какво да дам на съученик за рождения му ден? Елементарно, Уотсън. Нашият уебсайт Подаръци за мъже ви предлага много идеи, които ще ви помогнат да не загадка над този въпрос.

Първо, нека да разберем от какво ще танцуваме.

Цената е крайъгълен камък. Веднага се разпределят малко количество, така че да не е по небрежен начин, и не поставяйте съученик стилус, поставен при татко Паркър в неудобна позиция. Ако парите не са достатъчни — по-добре е да дадете подарък на склада. Ще бъде по-хубаво за един именник да получи един заслужаващ подарък от куп безполезни неща.

Среща. Подаръкът за рождения ден трябва да е личен. Ето защо незабавно отметнем домакински предмети и други глупости. Ще ви хареса ли, ако ви представиха снимка? Това е съученикът ти, вероятно няма да се зарадва.

— За какво? Ако един приятел има някаква страст, можете спокойно да му даде нещо подходящо. Например, колоездач няма да се откаже от добри ръкавици или очила. Фен на моторите (въпреки че все още кара само на скутер) ще бъде хубаво да се получи хладен каска.

Възраст. Ако рожденник не е повече от 10-12 години, можете спокойно да даде играта. Е, ако приятелят ви е превъзраснал тази ранна възраст, и подаръците трябва да са мъжки.

Сега помислете за конкретни дарове, които не се срамуват да дават.

Подарък за турист

 

Съученикът, който се интересува от туризъм и обича да пътува? Отлично — има само едно несъстояло поле. Можете да дадете добра раница (скъпа, но впечатляваща), набор от ястия, термос, нож. Има много неща, които ще бъдат полезни за туристите. Ако самите вие сте ужасно далеч от това, препоръчително е да се консултирате с някой по-компетентен. Чудесен подарък — автономно зареждане за мобилен телефон на слънчева или конвенционална батерия. На конвенционална батерия, обаче, зареждане за дълго време не е достатъчно. Но също така работи през нощта, когато няма слънце. Така че изберете.

За мобилен телефон

 

От добър кожен калъф или хладно стойка за мобилен телефон няма да откаже никого. Това е доста достоен подарък — зареждане за iPhone (ако знаете, че зарядното устройство на приятеля ви тихо умира). Ако не сте ограничени в средствата, и съученик има стар телефон, можете да му купите нов. Такъв подарък може да бъде направен в сгъвка.

Комплект за пикник

 

Магазинът за подаръци на нашите мъже има страхотни комплекти за пикник. Те имат всичко, от което се нуждае истинският човек: грил, шиш или грил, запалка, дъска за рязане на месо, нож и милър за подправки. Такъв подарък със сигурност ще дойде по-удобно през пролетта. И ще има голяма причина да излезеш от града за кебапчета.

Книга

 

Сега книгите са доста скъпи, много и няма да има нищо против да си купите нещо. Но те спестят пари. Ако съученикът ви обича да чете или се интересува, например, в изкуството на древните Тимутаракани, че е възможно да му даде добро четене или каталог с най-добрите произведения на майстори на провинция Themutarakan.

Монети за годишнината

 

Не е лош подарък, който в крайна сметка ще стане по-скъп. Това е спомен, който ще остане дълго време. Въпреки това, малко конкретен настояще. Като цяло, аматьорът, но също така си струва да се обмисли като опция.

Страхотен подарък

Поръчайте тениска със снимка на вашата забавна компания или с готин надпис. Всички млади хора обичат да изразяват своята оригиналност по този начин. Можете да поръчате вестник, отпечатан на рождения ден на вашия приятел, в красива рамка.

Дартс

 

Това е подарък както за тийнейджър, така и за млад мъж, който не е против да тренира с точност. Казват, че дартсът е по-спокоен. И ако на един приятел му омръзне да играе просто така, той може да започне да хвърля дартс на портрета на необичаен учител.

Бейзболна бухалка с планински бейзбол

 

Във фермата, както се казва, всичко ще е от помощ. Бейзболната бухалка е много полезна. Ние ги продаваме в Западна Украйна, например в Каменец-Подолски.

Скейт или джъмпери

 

Един добър скейтборд е скъп, джъмперите също не са толкова евтини. Но за да получите такъв подарък ще бъде много хубаво. Можете да изберете например кънки. Но все още има нужда да се отгатне размера.

Комплект бира

 

В нашия магазин за подаръци за мъже има отлични бирени комплекти с ласкатели. Ако вашият съученик е възрастен и обича бира, можете да му угада с набор от чаши с закуски и бисквити.

Впечатления

 

Трябва да си много внимателен тук. Не всеки ще иска да скочи от моста на въже (бънджи скокове) или да скочи с парашут от самолета. И такива подаръци могат да се дават само на възрастни, защото никой няма да позволи на дете на такава атракция. Като цяло, помислете дали такава изненада ще донесе радост. Ако приятелят ти е отчаяна, защо не.

Изберете, фантазирайте и измисляйте подаръци. Предложихме ти идеи, но по-добре знаеш какво ще хареса съученикът ти. Моля го — в края на краищата, рожденият ден се случва само веднъж годишно.

Те са на 100000000

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *