Как да опаковате подарък за човек

Всички мъже са естети и внимателни към детайлите. Това са техните чорапи, които могат да хвърлят около къщата, но всичко, което се отнася до показването на признаци на внимание лично към тях, те забелязват перфектно. Ето защо, подаръци за мъже трябва да бъдат красиво опаковани. И магазин за подаръци на нашите мъже ще сподели с вас тайните на изкуството на опаковане.

1

Размер на пакета

Мъжете обичат всичко голямо, така че опаковката трябва да бъде обемна и впечатляваща. И нека вътре са малък часовник или бръснач комплект, без значение. Опаковката трябва да бъде преди всичко твърда. Ето защо незабавно отблъснем всички видове миниатюрни кутии и камери. Най-добрата опаковка — дървена кутия или голяма кутия (тя е в този пакет ние опаковаме подаръците си, и вярвам, че опитът ни — не е бил един недоволен представител на по-силния пол).

2

Цвят

Pink блясък, ярко жълто, червено, оранжево — всички тези цветове не се вписват с мъжественост и здравина. За опаковане на подарък за човек е по-добре да изберете по-неутрални тонове, като бяло, черно, кафяво, бордо, тъмно синьо или зелено. Ако искате да направите ярък акцент, можете да добавите малко декор. И можете просто да направите двуцветна опаковка, да го украсите с апликацията или красива панделка. По-официално настоящето, което правите, толкова по-сдържан трябва да бъде цвета на опаковката. Можете да направите опаковката по-ярка, особено ако това е подарък за Нова година или Коледа.

3

Материал

Опаковаме подаръци за мъже в дървени кутии. Тя винаги е стилна и солидна. Трудно можете да направите такава кутия сами, но можете да я купите. Също така, подаръкът може да бъде опакован в специална опаковка или пресована хартия, кърпа. Можете да поставите подарък и в чанта за подарък. Най-важното е целесъобразността на изображението върху него. Не давайте на човек подарък в камера с mamine плюшени играчки, глупави камбанки или рози. Кошчето не е най-добрият вариант за човек. Представи си как ще се справи с тази кошница. По-добре е да оставите всички видове ракита tueski Masha, който ги носеше пайове на любимата си баба.

4

Какво да се украсяват?

Ако направите опаковката със собствените си ръце, можете по някакъв начин да я украсите по оригинален начин. По-бруталност няма да боли, така че можете да използвате груба амбалажна хартия, вестници, копчета, низ или дори въже. Като цяло, изберете за декора всичко, което свързвате с мъжкото его. Можете да бъдете креативни — най-важното е, че не е банално и оригинално. Оставете само сатенени панделки за опаковане на подарък на приятелката — абсолютно не се нуждаем от тях. Ако сте опаковани в хартия, тя може да бъде красиво боядисана или направена шаблон. Напишете нещо като "най-добрият човек в света" или "най-смелите, най-силните и най-красивите" — мъжете лесно вземат всички ласкателство и никога не подозират улов.

5

Изработка на ексклузивни опаковки

Изядохме куче на този пакет. Образно казано е, но е истина. Така че, ако искате да направите оригиналната опаковка за копчета за ръкавели, мобилен телефон, таблет, велосипед или кола (добре, защо не) — обадете ни се по телефона и поръчайте пакета. Ние ще ви предложим няколко опции и да направите кутия или опаковка от всички размери.

Надяваме се, че ще можете да изненадате и да се насладите на своя човек. И ако не — ние винаги сме готови да дойдем на помощ. Опаковането на подарък е лесно!

6

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *