Какви подаръци не могат да бъдат дадени на човек

Мъжете са впечатлителни хора, които са остро наясно с всяко внимание или невнимание от страна на жената. Те обичат да получават подаръци и да ги оценят, но трябва да знаете как да се моля на силния пол. Днес ще говорим за причината, поради която един подарък може да падне от благоволението.

Направен със собствените си ръце

Абсурдни вази в стила на декупаж, пощенски картички или албуми, направени в техниката на scrapbooking, ръчно вързани шалове от стари пуловери — това е, разбира се, искрен, но абсолютно не е подходящ за мъже. Не давайте на човек и ръчно изработен сапун или някакъв скраб за тяло, варени самостоятелно. Ако можете да направите нещо наистина добре и професионално, можете да го представите. А смешни Яп-шамар човек няма да оценят, няма да се пропити с настроение.

Литература за повишаване на самочувствието

Има такъв момент: дарът се възприема от някои като намек. И ако човек е несигурен, той може да си помисли, че е много забележимо и искате да му кажете, че трябва да увеличите самочувствието. И такива твърдения силен пол възприема като свои собствени недостатъци и безполезност. Но има изключения. Такава литература (дискове и т.н.) е доста скъпа. И ако знаете със сигурност, че човек мечтае за такова нещо, а след това смело му даде такъв подарък. Всеки желания подарък за човек ще бъде приятна изненада.

Банални подаръци

Набор от ненужни неща, като магнити на хладилника, безинтересни книги, евтини тетрадки, смахнати фигурки — също лош подарък. Подаръците не даваме, за да служим на завой, а да изразим на човека неговата благодарност, че той е наблизо. И трябва да вложиш душата си в тях, за да видиш, че те е грижа за него, обичай го и уважавай.

Бельо и интимни подаръци

и бельо, секси играчки могат да бъдат представени само на любим човек, с когото имате връзка. Ако те все още са в етап на несигурност, интимният подарък ще постави човека в неудобна позиция. Силният под не е толкова силен. Много от нейните представители се крият зад безразличието и уязвимостта на мъжествеността и самосъмнението. Не влошавай чувствата.

Плюш играчки

Най-глупавият и най-нелепият подарък, който можеш да измислиш. Сладките бънди или плюшено мече са подходящи за подарък за дете или приятелка. Човек може да даде играчки — те ги обожават. Но трябва да е разглобен модел на самолет, маса покер или жп в най-лошия край. Но не можеш да дадеш на Мими нещо.

Суеверие — вярваш или не?

Има доста знаци, на които не можете да дадете и ножове, и забрадки, и маратонки, и часовници, и Бог знае какво друго. Ако вие или човек вярвате в поличби, не давате — с вашите съмнения и лоши мисли, ако не привличате ситуацията, а след това започнете да се карат в случай на проблеми и да кажа, че причината за всички нещастия — този злобно увреден подарък. Но всъщност не е така. Например, на изток е обичайно да се даде оръжие на човека. И наше, какъв грях да се скрие, много обичам всякакви ножове и ками. Така че решете сами дали да вярвате в поличби.

Нашият магазин за подаръци за мъже предлага да си купите подарък, който със сигурност ще се хареса на вашите консумирани, приятел или роднина.

GFHGHФ

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *