Необичаен чадър като подарък

Първоначално създаден като обект на защита от дъжд и слънце, чадърът в крайна сметка се превръща в моден аксесоар и отличен подарък. Напоследък се наблюдава тенденция да се създава творчески, уникален от гледна точка на дизайна, чадъри. Такива чадъри са предназначени да привлекат вниманието на всеки на собствениците си. Всяка година гамата от чадъри се увеличава многократно. Ако по-рано беше оптимално да има един чадър, сега все повече и повече хора купуват два или три чадъра за всички случаи — за почивка, работа, романтична и, разбира се, творчески. Нашите подаръци за мъже решиха да разгледат света на необичайни чадъри

Самурай самурай чадър

Чадър самурайски меч, проектиран от дизайнери, особено за феновете на японската култура, както и за хора, които искат да се открояват в лошо време от общата тълпа, закътани под един и същи вид чадъри. Чадърът става особено невероятно в сгънато състояние.

0000

Благодарение на удължената дръжка, която прилича на дръжката на самурайски нож и специален случай, който плътно затяга чадъра, визуално създава впечатлението, че не е чадър изобщо, а истински, бойен самурайски меч. За да се направи приликата със самурайския меч още повече, производителите са измислили специален случай за чадъра, който може да вмъкне чадър и да го закрепи зад гърба, точно както японските самураи правят.

В тази форма чадърът на самураите като цяло е почти неразличим от военни оръжия. Ако вали, меча с едно докосване се превръща в надежден чадър. Чадърът има полуавтоматична система за отваряне и монолитна не сгъваема пръчка. Чадърът на самураите е абсолютно безвреден за другите, но да бъдеш сгънат и хвърлен зад гърба си, прави много силно впечатление. Никой няма да се свърже с вас, след като видя този чадър, спуснат през рамото ви. И дори дъждът ще се поклати, когато го получиш. Чадърът има невероятно силен дизайн, който го отличава от другите чадъри.

Джедаен Светлинен чадър

Чадърът с блестяща дръжка много успешно имитира меч от култовия филм "Междузвездни войни". Такъв чадър е чудесен подарък както за фен на Star Wars, така и за човек, който иска да се откроява от тълпата.

000

Джедаят чадър е особено добър за вечер разходки в дъжда: главният прът на чадъра е изработен от прозрачна пластмаса, която има способността да премине светлинни греди, а основата на дръжката е инсталиран LED-излъчвател, който може да се включи с натискането на един бутон.

Светещ чадър

Пръчката на чадъра може да свети дори с лека, и има режим на мигане, когато чадърът автоматично се включва, след това се изключва. Захранването се захранва от три малки пръста (AAA), които са в дръжката и лесно се заменят.

00

Чадърът е с класически дизайн, когато не е включен, което го прави подходящ за всички поводи. Когато сте готови да го включите, просто кликнете върху превключвателя и ще свети като меч. Наред с другите неща, с такъв чадър е по-безопасно в дъждовната вечер (в условия на лоша видимост) да пресече пътя — водачът отдалеч ще забележите пешеходец с такъв светещ чадър и да спре във времето.

Чадър сабя

Чадър сабя, създаден специално за ценители на оригинални решения. Дръжката му точно повтаря дръжката на истински сабя.

0

Чадър пистолет

Стилен чадър тръстика "Gun" дори в лошо време ще ви позволи да остане елегантен. Рамката на чадъра е направена от осем спици (материалът е фибростъкло), а пръчката е изработена от метал. Чадърът има удобна дръжка, изработена от пластмаса, направена под формата на приклад за ловна пушка. За да направят приликата с истински пистолет още по-силен, дизайнерите извършиха върха на чадъра под формата на муцуна. В сгъната форма, чадър-пистолет носи максимално прилика с истинска ловна пушка.

0

Чадърът се отваря, когато дръпнете спусъка, който замества класическия бутон в този модел. Куполът на чадъра е изработен от силен полиестер от черен цвят. Чадърът има полуавтоматичен механизъм за добавяне: куполът се отваря с едно докосване на бутон на дръжката и се затваря с ръка, докато характеристичното кликване. Чадър е прикрепен към случай, оборудван с удобна презрамка. Такъв чадър не само ще ви позволи да избягате от дъжда и да привлече вниманието на минувачите.

Чанта за чадъри

Дъждовни дни са неудобни, защото в допълнение към обичайната чанта трябва да вземете със вас на пътуване през градските локви и чадър, който винаги е нарушен, не е ясно къде да го сложи, за да го натиснете неприятно — мокро, и така нататък.

1

Чантата за чадър помага за решаването на този проблем. След като сте ходили из улиците под такъв чадър, можете спокойно да затворите мокър чадър, обвиване на мократа част на външната страна на защитната тъкан на чадъра, и да го вземат от дръжките като чанта, като по този начин остава в сухо и спокойствие. Ето защо, не е нужно да се запълни главата си с ненужни въпроси за това къде да се сложи мокър чадър.

Чадър сърце

Чадър сърце е чудесен подарък за приятелката си. Куполът на този чадър се отваря механично под формата на голямо красиво сърце.

2

Пръчката на чадъра е изработена от висококачествен траен алуминий, а дръжката е изработена от приятен на допир гумиран материал. Куполът се държи от 16 спици със системата "Анти вятър". С такъв чадър, дори дъждовна мрачна вечер ще се превърне в романтична разходка.

Шапка за чадър

Под такъв чадър е добре да се скриете както от дъжда, така и от слънцето. Особено удобен такъв чадър в страната и пикници, защото, обличане на главата, тя освобождава ръцете за други дейности.

3

Шапката чадър има контрол на размера, който ви позволява да регулирате чадъра към всеки размер на главата.

Чадър за бутилки

Малък чадър с двойно градив се крие в пластмасов калъф, направен под формата на бутилка. Бутилката е маркирана с забавни снимки. Благодарение на този случай чадърът изглежда много оригинален.

4

Самият чадър обаче е много несиг и изисква много внимателно отношение. Такъв чадър може да се използва като моден аксесоар, а не като чадър за всички случаи.

Чадър от плодове и цитрусови плодове

Тази новост ще зарадва както децата, така и възрастните. Плодове чадър дори в дъждовно време ще създаде радостно, въощен настроение. Благодарение на двуслойната структура на лополя, плод чадър отвън изглежда като обикновен чадър, а отвътре е боядисан в ярки плодови тонове.

5

В продажба можете да намерите няколко разновидности на плодови чадъри: "Orange", "Лимон", "Киви" и други Купол на всеки чадър има изображение на съответния плод. Плодове чадъри са направени под формата на бастун. Поради малкия брой сгъваеми части и висококачествени материали, чадърът на плодовете има висока якост.

Чадър оцветяване

Необичайни чадър от английската компания Squid London само на пръв поглед изглежда като обикновен чадър, защото в действителност, изображението се прилага към върха си, става оцветен, когато тя удари водата или сняг.

11

Този ефект се осигурява чрез прилагане на специално покритие върху цветовия модел, който става безцветен, когато е мокър. Чадърът има надеждна конструкция от стомана. Имайте предвид, че за оцветяването възможно най-дълго, колкото е възможно, ви доволни от красивия си модел, не забравяйте да изсъхне чадъра, преди да се срине.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *